martes, 28 de febrero de 2017

Carlos Cuevas

Carlos Cuevas i Sisó conegut també com a Carlos Cuevas va néixer el 27 de Desembre de 1995 a Montcada i Reixac el Vallès Occidental. Actualment té 21 anys. És un actor català de televisió, cinema i teatre. conegut principalment pel seu paper de Biel Delmàs a la sèrie de televisió Ventdelplà i per interpretar a Pol Rubio a la sèrie de televisió Merlí.

Va començar a actuar en el món publicitari quan tenia cinc anys. El 2002, va debutar com a actor a una pel·lícula per TVCLa dona de gel, dirigida per Lídia Zimmerman i protagonitzada per Marc Cartes i Natasha Yarovenko. Des del 2004 ha treballat com a actor de doblatge per a campanyes publicitàries de televisió i ràdio, a més de pel·lícules.

Imatges de Carlos Cuevas en la vida personal:

Imatge relacionada
Resultat d'imatges de carlos cuevas instagram
Imatge relacionada
Resultat d'imatges de carlos cuevas instagram

Carlos Cuevas a Merlí, i altres series de televisió...
Resultat d'imatges de carlos cuevas series
Resultat d'imatges de carlos cuevas merlí
Resultat d'imatges de carlos cuevas merlí

Trailer de Merlí i entrevista a Carlos Cuevas.









martes, 21 de febrero de 2017

Àlex Monner

El seu nom complert és Àlex Monner i Zubizarreta. Nascut el 27 de Gener de 1995. És un actor espanyol i català. I és molt famós per interpretar el personatge de Lleó en la serie de polseres vermelles. 

Va estudiar a l'escola privada de Súnion de Barcelona. Parla més de 3 idiomes: Castellà, Català, Anglès i Euskera. I el seu signe del zodíac és Aquaris. El 5 de Juliol del 2011 varis fans de l'Àlex el van assetjar per Twitter i va tancar el seu compte, i totes les xarxes socials. 

Ell afirma que li encanta passar el temps junt amb els seus amics tocant la guitarra o bé jugant a futbol. A l'any 2016 va revelar que tenia una relació amb una noia anomenada Nicole Espada. 

Ara mateix està gravant una serie per Antena 3 anomenada "Sé quien eres". I la seva última pel·lícula fou "La propera pell" on interpretava en Leo. I va ser nominat els premis gaudí com a millor actor. 

Imatges de Àlex Monner en la seva vida personal:
Resultat d'imatges de àlex monner 
Resultat d'imatges de àlex monner
Resultat d'imatges de àlex monner y su novia

En series de televisió...

Resultat d'imatges de àlex monner series
Resultat d'imatges de àlex monner series
Resultat d'imatges de àlex monner series
Resultat d'imatges de àlex monner polseres

Entrevista a Àlex Monner: 



Laia Costa

El seu nom complert és Laia Costa i Bertrán. Va néixer a Barcelona el 18 de Febrer de 1985. Actualment té 32 anys. 

Després de llicenciar-se en Publicitat i Relacions Públiques, per la universitat de Ramón Llull va obtenir un doctorat en Política, Mèdia i Societat, Costa començar a compaginar la seva feina amb la formació d'actriu a l'escola de Nancy Tuñón. Va debutar professionalment com a actriu a l'agost del 2011, quan s'incorporà a la serie d'Antena 3 "Bandolera" per donar vida al personatge de Inés Flores.

Va protagonitzar moltes altres pel·lícules. L'última de totes és "Laia". I també és molt famosa per la seva aparició a Polseres Vermelles. 

Entrevista a Laia Costa en una gala:


Imatges de Laia Costa en algunes series i pel·lícules que ha protagonitzat:

Resultat d'imatges de laia costa pelis

Imatge relacionada

 Laia Costa en la recollida dels múltiples premis guanyats:
Resultat d'imatges de laia costa  premis

Imatge relacionada

martes, 14 de febrero de 2017

Aina Clotet

Aina Clotet va néixer a Barcelona el 23 de Setembre de 1982. És una actriu catalana, de teatre, cinema i televisió. És la germana petita de Marc Clotet i filla d'un doctor molt important, Bonaventura Clotet. 
Està graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona l'any 2005. La seva parella Marcel Borràs i Aina, han tingut una filla que actualment té dos anys d'edat. Va debutar en per primera vegada en una sèrie de televisió a tv3 "estació d'enllaç". 

Resultat d'imatges de aina clotet
Resultat d'imatges de aina clotet i marcel borràs
Resultat d'imatges de aina clotet i la seva filla

martes, 7 de febrero de 2017

Àlex Maruny

Va néixer a Barcelona el dia 6 de Juny de 1990. És un actor català i és molt conegut per ser el protagonista de la pel·lícula "El club de los incomprendidos" La primera aparició a la televisió catalana va ser a polseres vermelles l'any 2013. També és conegut per les pel·lícules "Barcelona nit d'estiu" i "Barcelona nit d'hivern".

Resultat d'imatges de alex maruny  Resultat d'imatges de alex maruny
Aquí el podem veure a la meva pel·lícula preferida "El club de los incomprendidos" on va interpretar el personatge de Raül. Era una història d'un grup d'amics on han de superar la vida a l'institut, l'amor, i l'amistat s'interposa entre ells.