martes, 28 de marzo de 2017

Marta Torné

Marta Torné i Gràcia (Barcelona10 de març de 1978), és una actriu i presentadora de televisió catalana, coneguda especialment pels seus papers a les sèries El Internado i Los Protegidos.


La carrera en l'àmbit de la comunicació comença amb els seus estudis de producció a l'ensenyament secundari que li permeteren treballar en les emissores Ràdio Estel, Flaix FM i RAC 1. El seu primer treball a televisió fou com a productora a POPcityCLUB a l'antiga City TV (actual 8tv), al costat d'Enric Escudé. El 2002 va presentar una secció al programa Vitamina N de la mateixa cadena i presentat per Jordi González, i al costat d'aquest i part del seu equip va donar el salt a la televisió espanyola amb TNT i Pecado original a la cadena Telecinco l'any 2005. El 2010 va presentar, durant poc més de dues setmanes, un programa d'entrevistes anomenat Algo pasa con Marta a La Sexta.
Al Juny de 2015 va començar a presentar Cámbiame a la cadena Telecinco amb estilistes com Pelayo Díaz, Natalia Ferviú i Cristina Rodríguez.

Marta Torné en imatges del seu casament... i personals. 
Resultat d'imatges de Marta Torné
Resultat d'imatges de Marta Torné
Imatge relacionada
El dia del seu casament Marta Torné va lluïr un vestit de Rosa Clarà. La Marta i el seu marit Roger Gual viuen feliços, són una parella preciosa! 
Resultat d'imatges de Marta Torné casament
Marta Torné en series i Cámbiame. 
Resultat d'imatges de Marta Torné cambiame
Imatge relacionada
Resultat d'imatges de Marta Torné cambiame

No hay comentarios:

Publicar un comentario