martes, 11 de abril de 2017

Quim Gutiérrez

Joaquim Gutiérrez i Ylla, conegut com a Quim Gutiérrez, (Barcelona, 27 de març de 1981) és un actor català.
Va començar la seva carrera artística amb dotze anys a la sèrie Poblenou de TV3 i la continua al teatre amb obres com Unes polaroids explícites, Dissabte, diumenge i dilluns i Romeu i Julieta. El 2000 torna a Televisió de Catalunya per a interpretar el paper de David Peris a la telenovel·la El cor de la ciutat, que li serveix de trampolí quasi definitiu per a la seva carrera. Deixa la sèrie el 2005 i des de la temporada 2005-2006 el seu personatge és interpretat per Aleix Rangel, ja que ell el rebutjà per tenir altres compromisos, tant a la televisió com al cinema.
Durant l'any 2006 va estrenar dues pel·lícules, Azuloscurocasinegro de Daniel Sánchez Arévalo i Sin ti de Ramon Masllorens, així com la sèrie Génesis: en la mente del asesino, emesa per Cuatro. L'èxit que va aconseguir amb aquestes pel·lícules va ocasionar-li també el reconeixement a escala estatal i diversos premis, d'entre els quals destaca el Goya al millor actor revelació per Azuloscurocasinegro.

L'any 2011 protagonitzà, juntament amb la banda musical Els Amics de les Arts, l'anunci promocional d'Estrella Damm "Què tenim?".
Imatges de Quim Gutiérrez en la seva feina, i vida personal:
Resultat d'imatges de quim gutierrez
Entregues de premis...
Resultat d'imatges de quim gutierrez
Imatge relacionada
Resultat d'imatges de quim gutierrez

I en cinema...

Resultat d'imatges de quim gutierrez cinema

Imatge relacionada

I finalment aquí en aquest vídeo el veiem recollint el premi a millor actor de revelació!







No hay comentarios:

Publicar un comentario